måndag 7 oktober 2013

Lust

Halloj :)

Var jättelänge sedan jag skrev något men har haft noll lust och annat att tänka på :)

För någon lördag sedan gästbloggade jag hos min man och kommer att ha två inlägg till som ska dit men det dröjer några månader.

Jag är nyopererad i vänster fot igen, den här gången hoppas jag att min Hallux Vallgus kommer att sköta sig och inte smärta mer när läknings tiden är klar, det kan ta upp till 1 år innan det är färdigt läkt.

Annars är det som vanligt, jag går hemma med min smärtande kropp, min man har fått gått ner till 50 % igen, det vart för mycket med 75 %, han bara sov och åt när han kom hem från jobbet, det var något han led väldigt mycket av, men nu börjar han komma iordning med dygnet igen så vi får några vakna minuter tillsammans :)

Vi var faktiskt och tittade på Bio förra lördagen, vi såg White house down, den var jättebra, dom 2 timmarna svischade förbi, trodde aldrig att det skulle gå så fort, filmen hade allt, spänning, lite läskigt, rolig och lite ledsamhet, så den var verkligen lyckad. Blir nog någon film snart igen, bara foten börjar kännas Ok :)

Kram på er allihopa

7 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka :) ja filmen var riktigt bra o jag orkade :)

  SvaraRadera
 2. jag har oxå haft uppehåll från bloggen. spännande med OP hoppas din tå mår bra, jag skulle ha gjort en op för ett år sedan men sköt på det pga olika orsaker. ha en fin kväll

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, tån mår bra, bättre än vad jag trodde, hade förväntat mig mer värk o smärta eftersom dom sågat av småbenen och tryckt in Hallux Vallgus knölen men det har vart bra.
   Om det är en sådan Op så hoppas jag att din går lika bra :)

   Radera
 3. kul vi såg också den filmen , hoppas du snart kan gå på foten. kul att du skriver igen. har också lust att gästblogga men förstår inte alla regler för hur han vill ha dom ? hälsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den var jättebra, spännande och rolig, tyckte tiden gick jättefort.
   Det som gäller för gästbloggningen är att det första skriver du som du vill, det andra ska handla om djur, vad du känner för om djur och det 3:e ska handla om mat, det kan handla om vad som helst inom allt som har med mat att göra :), så det är bara att skriva till Kenneth att du vill vara med. Han vill ju helst ha in alla inlägg samtidigt, men det har att göra med att föra gången så hoppade det av massor med folk, så det rann ut i sanden.
   Ha det så bra :)

   Radera
 4. Hej lilla fjäril :)
  Hoppas din fot går att använda snart. Och skönt att ni får lite kvalitetstid med varandra!
  Har tagit FB-fasta så jag är inte inne på SLE-sidan just nu. Får se hur länge jag klarar det ;)

  Ha de bäst bägge två <3

  SvaraRadera
 5. Trevlig Lucia önskas dig

  SvaraRadera