lördag 13 oktober 2012

Sjukdomar

Ja jag är ju en tjej som har några sjukdomar i bagaget men i torsdags var det något nytt som spökade, jag o mannen hade en diskussion i köket och jag kände en molande värk i magen som tilltog ganska rejält, så jag började grina, han trodde jag blev ledsen över det vi pratade om, det tog en liten stund innan han förstod att det var magen.
Lånat från nätet


Jag ville gå och lägga mig, han proppsade på att få känna på magen och han tryckte vid blindtarmen och oj vad ont det gjorde, det blev 1177 och de sa åk in.
Lånat från nätet

Vi kom in till akuten, gick ganska snabbt att få rum, ta massa prover, sen vänta på doktorn, gick också hyfsat fort, han tryckte kände, skickade mig på ultraljud och skikt röntgen  blev även inlagd, fick order om att inte äta och dricka....kul hade inte ätit sen kl 10 på morgonen, men jag fick dropp iaf.
Lånat från nätet
Fick dela rum med tre andra trevliga tjejer som tur var.

Rummet var iskallt, sov med tre täcken, blev väckt två ggr under natten för trycktagning, sen på morgonen kom ronden vid 9, en otrevlig dr som tryckte på magen, det gjorde ont men hon sa " det känns bra, det onda går "nog" över annars får du komma tillbaks, du kan äta sen åka hem.

Tyvärr inte lånad från nätet, jag som sjuk

Jaha men det onda då, vad är det, det får man inget svar på, hon har ingen aning om varför jag har ont, men det var skönt att få åka hem, man sover bättre hemma, ingen som trycker på knappen, ingen som tar tryck, ingen som kommer med nålar för provtagning :).
Det här kanske har med någon av mina andra sjukdomar att göra, vet inte om dom spökar med mig.

Ja det var min torsdag och fredag


16 kommentarer:

 1. ingen roliga dagar det, skönt att du är hemma iaf!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är skönt att vara hemma och äta pappas goda hembakade bröd
   Kram

   Radera
 2. det är det värsta när man sover på sjukan..eller försöker...inte nog med att sängen är kort hårt o knakig=) de kommer o väcker en stup i kvarten:/ skönt o få sova i egen säng....hoppas det onda har försvunnit nu /krams

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar deras sängar o sängkläder, allt är utan noppor, helt lent :), sen är det synd på alla störmoment, ring på klockan, ta tempen mitt i natten m.m.
   Ha det bra. Kram

   Radera
 3. Svar
  1. Tack detsamma, och tack för krya på dig :)

   Radera
 4. Söt bild på dig o den är lånad eftersom det var jag som tog den :)

  SvaraRadera
 5. Ibland säger kroppen bara ifrån...
  Kom ihåg att älska den, och tänka att den är stark, och kan laga det som är trasigt, och tacka den för att den gör sitt bästa för dig varje dag. :)
  Då blir den i alla fall lite gladare, och även om man inte blir frisk hux flux, så ökar viljan i cellerna att göra sitt bästa.
  Krya på dig!

  SvaraRadera
 6. Svar
  1. Ja det blir bättre, men aldrig bra tyvärr

   Radera
 7. Usch & fy, låter inget vidare...Hoppas du mår bättre....Nej, ingen hit att ligga på sjukan, bättre hemma, där håller jag med dig...
  Varma kramen

  SvaraRadera
 8. Åhhh stackars dig!!! men dumt av läkaren och inte förklara lite till!!
  Hoppas du är bättre nu!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Inte lätt att må dåligt, man får se till att ta tillvara på alla bra stunder.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är skönt att vara hemma igen iaf :)

   Radera