onsdag 7 november 2012

Sjuk

Ja det är inte lätt att vara sjuk idag, jag har ju en benägenhet att få proppar och måste ju ligga på ett visst värde när det gäller medicinen.

Lånad från nätet
Det struliga är att läkare inte pratar med varandra så ofta, särskilt som man har tre olika sjukhus som man har att göra med, jag har nu fått klara order om att värdet inte får gå under 3.0 och om det skulle gå under så blinkar det rött på skärmen när dom fått svaret.

Lånad från nätet
Ja varför är det då så viktigt...jo för att om värdet hoppar upp och ner hela tiden så är risken mycket större att jag får en ny propp och tyvärr så har jag börjat få indikationer i kroppen om att så kan det vara.
Så nu är en remiss skriven så jag kan få göra den omfattande undersökningen av alla mina vener i kroppen, jag hoppas och håller mina tummar att så är inte fallet.

Lånad från nätet
Jag pratade med läkaren igår och jag var ledsen, sa till henne att jag inte ville vänta i 7 år igen på att någon skulle uppmärksamma att det faktiskt var något, hon sa att jag hade helt rätt, ingen ska behöva gå och vara orolig och må dåligt så länge.


Jag är så glad att jag fått läkare som äntligen lyssnar och tror på mig :)

Lite gnäll som var skönt att få skriva av sig.
Kram

7 kommentarer:

 1. hoppas verkligen de kan hitta ev. proppar....läskigt ju KRAM

  SvaraRadera
 2. Oj..va jobbigt :(

  Bra att ha bra läkare, för många kockar ger ju som bekant sämre soppa...eller hur det nu var...jag och ordspråk är en dålig kombination. ;)

  Håller tummen här....stor kram.

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas verkligen att det är falskt alarm gumman men nu ska det ju skickas en remiss så vi får kolla upp detta lite tidigare än förra gången

  Älskar dig o säg till om de är dumma då knockar vi demlite :)

  SvaraRadera
 4. Ingen kul och få vänta, psykiskt jobbigt!!

  Hoppas du får komma snart!

  SvaraRadera
 5. Vad bra att du äntligen har fått en bra läkare. Men som sagt...ALLA läkare borde lyssna på sina patienter.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Men jättebra att dom lyssnar!! Klart man inte ska behöva gå omkring och vara orolig... förhoppningsvis är det ju inget, men kolla är aldrig fel=)) Krya på dej fort!! Kram

  SvaraRadera
 7. OJ, vilken enormt stark människa du är!!!!!!! ♥

  SvaraRadera